Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gaziantep Yangın Son Dakika - Gaziantep Restoranda Yangın Paniği Hd - Son Dakika _ Yangında 110 ton pamuk zarar gördü.

Gaziantep Yangın Son Dakika - Gaziantep Restoranda Yangın Paniği Hd - Son Dakika _ Yangında 110 ton pamuk zarar gördü.. Gaziantep'teki bir özel hastanede, sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Son dakika gaziantep yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Mahalle sakinleri ise aynı depoda son 5 yılda 2 defa yangın çıktığını belirterek, tepki gösterdi. Video haber.gaziantep'teki büyük yangın sonunda söndürüldü!

.çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.gaziantep 3. Gaziantep'te gemi yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu depoda yangın çıktı. Son dakika gündem haberine göre gaziantep'te yalıtım malzemelerinin bulunduğu bir depoda yangın çıktı. Organize sanayi bölgesinde bulunan bir elyaf fabrikasının geri dönüşüm bölümünde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Sanayi organize bölgesi'nde bulunan bir elyaf fabrikasının depo kısmında bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı.

Gaziantep'te İplik Fabrikasında Yangın 1 - Son Dakika
Gaziantep'te İplik Fabrikasında Yangın 1 - Son Dakika from foto.sondakika.com
Gaziantep baştarla organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangını 15 saat süren söndürme çalışmaları sonucu söndürüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. 16 şubat 2020, 09:59 aa. Ambalaj fabrikasında çıkan yangın korkuttu. Gaziantep'te masa sandalye imalathanesinde yangın. Organize sanayi bölgesi'ndeki (osb) bir iplik fabrikasının deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında 110 ton pamuk zarar gördü. Organize sanayi bölgesi'ndeki bir elyaf fabrikasında yangın çıktı.

Gaziantep'teki bir boya ve tiner atölyesinde çıkan ve 8 iş yerine sıçrayan yangın söndürüldü.

Organize sanayi bölgesi'ndeki bir elyaf fabrikasında yangın çıktı. Gaziantep merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, gaziantep son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. Gaziantep baştarla organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangını 15 saat süren söndürme çalışmaları sonucu söndürüldü. Son çıkarılan kapsamlı yapılandırma için ise başvurular 31 ağustos'ta bitecek. Gaziantep yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Gaziantep'te bir iş yerinde büyük bir yangın meydana geldi. Gaziantep'te gemi yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir depoda yangın çıktı. Son dakika gaziantep yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Son dakika gaziantep haberleri, gaziantep'te sıcak gelişmeler, güncel makaleler ve şehir servisleri gaziantep güneş gazetesi'nde. Gaziantep'te bir oto yıkamacıda araç yandı. Gaziantep'in en güçlü, tarafsız ve özgür gazetesi. Yaşam 27 dakika önce 26 temmuz on numara çekiliş sonuçları. Haber merkezi 14 şubat 2020, 10:06 son güncelleme:

Gaziantep'teki bir özel hastanede, sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Son dakika gaziantep haberleri, gaziantep'te sıcak gelişmeler, güncel makaleler ve şehir servisleri gaziantep güneş gazetesi'nde. Yorum yazarak gaziantep haberleri | gaziantep son dakika haberleri | yerel haberler topluluk kuralları'nı kabul. Ambalaj fabrikasında çıkan yangın korkuttu. Yangında 110 ton pamuk zarar gördü.

Gaziantep'teki bir depoda yangın çıktı Çevredeki evler ...
Gaziantep'teki bir depoda yangın çıktı Çevredeki evler ... from foto.sondakika.com
Gaziantep'te iplik fabrikasında yangın alınan bilgiye göre, 2. Gaziantep'in en güçlü, tarafsız ve özgür gazetesi. Gaziantep organize sanayi bölgesinde bulunan fabrikada büyük bir yangın çıktı. Yaşam 27 dakika önce 26 temmuz on numara çekiliş sonuçları. Son dakika haberine göre gaziantep başpınar 3. Gaziantep yangın haberleri ve gaziantep yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Sanayi organize bölgesi'nde bulunan bir elyaf fabrikasının depo kısmında bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Son dakika gaziantep yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

İçişleri bakanlığından 1 temmuz genelgesi.

20:14 | gaziantep'te sokak ortasında husumetlisine kurşun yağdırdı. Gaziantep'te masa sandalye imalathanesinde yangın. Yangında 110 ton pamuk zarar gördü. Organize sanayi bölgesindeki bir iplik fabrikasında henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın çıktı. Video haber.gaziantep'teki büyük yangın sonunda söndürüldü! Gaziantep'te iplik fabrikasında yangın alınan bilgiye göre, 2. Ambalaj fabrikasında çıkan yangın korkuttu. Haberler yaşam haberleri son dakika: Yorum yazarak gaziantep haberleri | gaziantep son dakika haberleri | yerel haberler topluluk kuralları'nı kabul. Gaziantep merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, gaziantep son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. Gaziantep baştarla organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangını 15 saat süren söndürme çalışmaları sonucu söndürüldü. Gaziantep son dakika haberleri : Son dakika gündem haberine göre gaziantep'te yalıtım malzemelerinin bulunduğu bir depoda yangın çıktı.

01:19 | suriyeli göçmenin acı ölümü! Gaziantep'teki bir özel hastanede, sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gaziantep'teki bir boya ve tiner atölyesinde çıkan ve 8 iş yerine sıçrayan yangın söndürüldü. Gaziantep'te masa sandalye imalathanesinde yangın. Haber merkezi 14 şubat 2020, 10:06 son güncelleme:

Gaziantep'te Özel Hastanede Yangın Dumandan Etkilenen 2 ...
Gaziantep'te Özel Hastanede Yangın Dumandan Etkilenen 2 ... from foto.sondakika.com
Son dakika gaziantep haberleri, gaziantep'te sıcak gelişmeler, güncel makaleler ve şehir servisleri gaziantep güneş gazetesi'nde. Gaziantep'te özel bir hastanede yangın çıktı. Gaziantep baştarla organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangını 15 saat süren söndürme çalışmaları sonucu söndürüldü. Organize sanayi bölgesinde bulunan bir elyaf fabrikasının geri dönüşüm bölümünde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Gaziantep'te çıkan yangında iki çocuk hayatını kaybetti. Organize sanayi bölgesindeki bir iplik fabrikasında henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gaziantep merkez ve ilçeleri hakkında güncel gelişmeler, gaziantep son dakika haberleri bu sayfada yayınlanmaktadır. Ambalaj fabrikasında çıkan yangın korkuttu.

Yaşam 27 dakika önce 26 temmuz on numara çekiliş sonuçları.

17.11.2018 14:15 | son güncelleme: Gaziantep'te bakliyat işleme ve paketleme fabrikasında yangın çıktı. Gaziantep'te gemi yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu bir depoda yangın çıktı. 01:19 | suriyeli göçmenin acı ölümü! Gaziantep'te iplik fabrikasının depo bölümünde çıkan yangın, 25 itfaiye aracı ve 60 itfaiye eri tarafından yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol. Organize sanayi bölgesindeki bir iplik fabrikasında henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gaziantep'teki bir özel hastanede, sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Mahalle sakinleri ise aynı depoda son 5 yılda 2 defa yangın çıktığını belirterek, tepki gösterdi. Gaziantep'te bir oto yıkamacıda araç yandı. Gaziantep yangın haberleri ve gaziantep yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Sanayi organize bölgesi'nde bulunan bir elyaf fabrikasının depo kısmında bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Video haber.gaziantep'teki büyük yangın sonunda söndürüldü! İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Acı haber geldi… şehidin var gaziantep! yangın son dakika. Son dakika gaziantep yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.